1805 Shower Gel, sprchový gel (100 ml)

Skladem
Kód: 10039
290 Kč
Kategorie: Sprchové gely a deodoranty
EAN: 682940100394
Kamenná prodejna
Ihned na kamenné prodejně
Doručení již druhý den
Doručení již druhý den
Doprava zdarma již od 1 000 Kč
Doprava zdarma již od 1 000 Kč

Popis produktu

1805 Shower Gel – Přineste si do sprchy dotek luxusu

Zažijte neobyčejné sprchování s naším ikonickým 1805 Shower Gel, navrženým pro muže, kteří oceňují špičkovou kvalitu. Tento sofistikovaný sprchový gel nejen důkladně čistí, ale zároveň vás zahalí do bohaté, rafinované vůně, která dodává každodennímu rituálu nový rozměr.

Vlastnosti a výhody:

  • Ikonická vůně 1805: Svěží oceánská směs bílého melounu, bergamotu a citronu v kombinaci s lilií, jasmínem a růžovým srdcem, na bázi kořeněného dřeva, mechu, jantaru a pižma.
  • Luxusní čisticí síla: Speciálně vytvořený pro jemné, ale efektivní čištění, tento gel odstraňuje každodenní nečistoty, aniž by pokožku dráždil nebo vysušoval. Ideální pro všechny typy pleti, včetně citlivé.
  • Hydratující péče: Obohacený o přírodní hydratační složky, které pomáhají udržovat pokožku hydratovanou, měkkou a vyživenou po každém umytí. Ošetřující formule zanechává pokožku hladkou a svěží.
  • Luxusní zážitek: Bohatá pěna a jemná textura gelu proměňují každodenní sprchování v zážitek, který vás přenese do světa luxusu.
  • Ikonické dědictví: Inspirace z naší prestižní 1805 kolekce — produkt, který slaví více než dvě století mistrného řemesla a tradice. Truefitt & Hill je značka, které můžete důvěřovat pro tu nejlepší péči.

Jak používat:

Pro dokonalý zážitek naneste přiměřené množství 1805 Shower Gel na vlhkou pokožku nebo žínku. Jemně rozetřete, až vytvoříte bohatou pěnu, a poté důkladně opláchněte. Pro plný zážitek navyšte péči o další produkty z naší kolekce 1805.

Vhodný pro všechny typy pleti.

Obsah balení: 100 ml. Ideální na cesty.

Vyrobeno v UK


Přidejte do své koupelové rutiny něco výjimečného s 1805 Shower Gel od Truefitt & Hill. Objevte harmonii mezi čištěním a péčí, která oslavuje více než dvě staletí tradice a krásy. Dopřejte si luxus, který si zasloužíte, s produktem, který se stal ikonou mužské péče.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu